About the mask

Hier vindt u de meestgestelde vragen over het See True masker

De filters hebben ten minsten FFP2 certificaat.

Nee. De uitgeademde lucht komt niet in de buurt van uw bril. De normale momenten waarop uw bril beslaat, ook zonder masker, blijven bestaan. Overigens wel minder hevig.

Zeker, bij de meeste monturen is er geen enkel probleem. Alleen bij hele grote monturen kan er een conflict optreden tussen uw bril en uw masker.

Bij correcte toepassing kunt u de filters 3 tot 4 uur gebruiken. Zorg ervoor dat uw handen goed gewassen zijn voordat u de filters wisselt. Raak daarna de filters niet meer aan dan nodig.

Op het masker is een antiwasem coating aangebracht, uw masker zal dus niet beslaan. Dat wil niet zeggen dat er enige vochtvorming in uw masker ontstaat. Uw adem bevat immer waterdamp. Af en toe droogmaken en reinigen met een niet krassende vezeldoek is dus noodzakelijk.

Bijna niets is krasbestendig, het masker is gemaakt van hele sterke materialen en kan dus tegen een stootje. Bewaar het masker bij voorkeur in een stoffen draagzakje. Binnenkort zijn deze met See True logo leverbaar via onze site.

Wij adviseren gebruik te maken van ons reinigingsmiddel met microvezeldoekje. Op onze site kunt u een QR code scannen met een handzame instructie. Reinigen onder een warme kraan met een heel klein puntje afwasmiddel (Ph-neutraal) kan ook.

Het masker is aan de buitenzijde behandeld met een antiviraal middel. Dit middel breekt bacteriën en virussen af. Het residu wordt verwijderd bij reiniging.

Dat kan. Op onze site staat binnenkort een lijst met alle losse onderdelen.

Dat is afhankelijk van de intensiteit van gebruik en de wijze waarop u het masker behandeld. Bij normaal gebruik gaan wij er van uit dat het masker tenminste één jaar te gebruiken is.

Het masker is volledig recyclebaar. Indien u het aan ons retourneert zorgen wij ervoor dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt.