Shipping policy

Bij See True hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie. In onze visie is een goede klant een tevreden klant.

Toch niet helemaal tevreden? Je kunt zonder opgaaf van reden je bestelling bij ons retourneren. We kunnen je bestelling ruilen voor een vervangend artikel of we kunnen de waarde van het artikel terugstorten. Laat ons van tevoren weten hoe we jouw retourzending mogen verwerken. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden

De voorwaarden die bij het retourneren gelden zijn:

Het artikel is niet gebruikt of gedragen.

Het artikel is onbeschadigd en bevindt zich in de originele verpakking, uit hygiënisch oogpunt kunnen de See True Maskers alleen teruggenomen worden in de ongeopende verpakking.

Is het artikel binnen 14 dagen naar ons retour gestuurd dan storten wij de waarde van het artikel terug op de desbetreffende rekening, indien je daarom gevraagd hebt, in andere gevallen sturen wij een vervangend artikel. Let op: Bewaar het verzendbewijs van je retourzending altijd goed. Je bent zelf verantwoordelijk voor je verzonden pakket. See True kan geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren pakketten.

Retourprocedure

De retourprocedure bestaat uit de volgende twee stappen:

  1. Meld je retourzending aan door een mail te sturen naar info@seetrue-mask.com. Geef aan of je het artikel wilt ruilen of dat je wilt dat we de waarde van het artikel terugstorten. Vergeet niet het ordernummer te vermelden en zorg ervoor dat de retourzending voldoet aan bovenstaande voorwaarden.
  2. Na ontvangst van het geretourneerde artikel storten wij de waarde hiervan terug of we verzenden een vervangend artikel. Eventuele prijsverschillen worden verrekend.