Over See True

Het transparante gezichtsmasker dat échte expressie terugbrengt bij mensen met de grootste behoefte aan persoonlijk contact.

Echte en oprechte communicatie is onzichtbaar in een wereld waar gezichtsmaskers het straatbeeld kleuren. Van de zorg voor ouderen en bijvoorbeeld mensen met dementie of gehoorschade tot de basisschool, de fysiotherapeut of de nagelstyliste: Je expressie is onmisbaar!

See True zorgt voor een visionaire oplossing die zowel veilig als stijlvol is.

Bovenal:
We willen elkaar weer zien als we met elkaar praten.

Echte Bescherming

Duurzaam en stevig

Het masker is gemaakt van slagvast, glashelder polycarbonaat. Dit garandeert een zeer lange levensduur. Het biedt dubbele bescherming vanwege precieze afsluiting en de hardheid.

Echt comfort

Softtouch afsluiting

Door de uiterst zachte draagring, gemaakt van duurzaam zeer zacht kunststof is het masker comfortabel en huidvriendelijk te dragen.

Echte veiligheid

FFP2 Filters

Het masker wordt geleverd met vijflaags FFP2 certificeerde filters. En door de duurzame beschermingslaag wordt het antiviraal, antibacterieel én eenvoudig schoon te houden.

Echt zichtbaar

Anti wasem

De binnenkant van het masker is voorzien van dezelfde duurzame beschermingslaag, waardoor het niet of nauwelijks beslaat. Het masker sluit overal goed af, waardoor je ook geen beslagen brilglazen meer krijgt.

Echt schoon

Gemakkelijk reinigen

Het masker kan gemakkelijk gereinigd worden met de bijgeleverde milieuvriendelijke onderhoudsspray. Door de duurzame beschermingslaag hoeven de maskers niet met alcohol of desinfectiemiddelen behandeld te worden.

Echt transparant

Expressie

Door de volledige transparantie van het masker is het weer mogelijk om veilig en beschermd te winkelen, te werken of op visite te gaan bij opa en oma en je volledige expressie te laten zien.

Echte draagkracht

Handige sluiting

De zachte elastieken band heeft een handige haaksluiting achterin waardoor opzetten en afdoen ook met lange haren geen probleem is. (nog niet zichtbaar op de foto)

Echt duurzaam

Geen wegwerp artikel

Het masker is duurzaam omdat we op deze manier meehelpen aan een stuk afvalvermindering. Wegwerpmaskers veroorzaken veel afval en worden vaak achteloos weggegooid. De See True maskers zijn recyclebaar.